Avaira Vitality Toric (3 čočky)

Rozsah dioptrií:
od +8,00 do -10,00 (krok 0,25 dpt. a od -6,00 do -10,00 krok 0,50 dpt.)
Materiál: Fanfilcon A
Obsah vody: 55 %
Propustnost pro kyslík: 90 Dk/t
Cylindr: -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Osy: od 10° do 180°
Průměr: 14.5
Zakřivení: 8,5
Balení: 3 čočky v balení
Kategorie: čtrnáctidenní čočky tórické/astigmatické
497,00 Kč
S DPH skladem u výrobce
Počet

Avaira Vytality Toric


Kontaktní čočky Avaira Vitality™ toric jsou stejně jako Avaira® toric, vyrobeny z nejzdravějšího materiálu pro měkké kontaktní čočky, ze silikon hydrogelu. Nositelé těchto kontaktních čoček mohou očekávat stejný dlouhodobý komfort a vynikající kvalitu vidění jako s kontaktními čočkami Avaira ® toric. Torické kontaktní čočky Avaira Vitality™ toric výborně sedí, mají stejnou základní křivku a průměr jako Avaira® toric, takže přechod na nové kontaktní čočky bude bez jakýchkoliv potíží. Klinická aplikační studie, vypracovaná počátkem tohoto roku, přesvědčivě dokazuje bezproblémový přechod z Avaira® toric na Avaira Vitality™ toric. Výzkumní pracovníci se jednoznačně shodli, že torické čočky Avaira Vitality™ toric jsou zdokonalením a mají lepší vlastnosti než Avaira® toric. Stačí dodržet standardní postupy, které běžně ve své praxi vykonáváte.

•Využívají asférický design pro lepší vidění
•Mají zaoblené okraje zlepšující snášenlivost a celodenní pohodlí


Výsledky průzkumů mezi uživateli kontaktních čoček ukazují, že většina z nich je ochotna akceptovat o 15 % vyšší cenu za čočky s vyšší úrovní komfortu nebo zdravotním zvýhodněním.

•Ideální pro přechod z měsíčních hydrogelových čoček s mírným zlepšením komfortu a výrazným zdravotním zvýhodněním díky vyššímu přísunu kyslíku.
•Napomáhá udržet stávající klientelu u kontaktních čoček zlepšením uživatelských zkušeností

Mají vylepšenou stavbu čočky Optimised Toric Lens Geomerty. Vlastnosti čočky jsou oproti původním Avaira Toric zdokonaleny a Avaira Vitality Toric tak mohou nabídnout ještě vyšší úroveň pohodlí během nošení, stabilnější usazení čočky na oku a tím i ostřejší vidění. Čočky Avaira Vitality Toric mají ztenčené okraje, které eliminují nepříjemné tření očního víčka o čočku při mrkání. Nejvyšší stupeň ochrany proti UV záření nejvyšší kategorie. Stupeň ochrany patří k prvnímu stupni a blokuje 90 % UVA a 99 % UVB záření. I když je stupeň ochrany vysoký, kontaktní čočka nekryje celé oko. Pro kompletní ochranu očí proti UV záření je nutné nosit sluneční brýle.

V nabídce je i varianta 6 kusového balení. GTIN: 889608234990
CO-AVT3

Specifické reference