Clariti Multifocal (6 čoček)

Dioptrický rozsah: od -8.00 až +6.00
Balení: 6 čoček v balení
Adice: Low (max. +2.25), High (+2.50 do +3.00)
Zakřivení: 8.7
Průměr: 14.2
Materiál: Somofilcon A
Obsah vody: 56%
Propustnost pro kyslík: 86 Dk/t
Silikon-hydrogelové: Ano
UV-filtr: Ano
Kategorie: Měsíční kontaktní čočky

925,00 Kč
S DPH skladem u výrobce
Dioptrie
Adice
Zakřivení
Průměr
Počet

Clariti Multifocal


Kontaktní čočky Clariti Toric vám umožní vynikající vizuální korekci presbyopie s pohodlím silikon-hydrogelových čoček. Tyto měsíční kontaktní čočky od Coopervision jsou velmi populární volbou díky jasnému, přesnému a pohodlnému vidění.

Díky optimalizované konstrukci mají tyto silikon-hydrogelové kontaktní čočky velmi tenké okraje pro větší pohodlí a snadné použití. Kromě toho materiál zajišťuje až šestkrát více kyslíku, než nabízí standardní hydrogelová čočka, to znamená zdravější oči. S vyšším podílem propustnosti kyslíku udržují tyto čočky oči čerstvé, zvlhčené a pohodlné po celý den.

Technologie AquaGen dělá kontaktní čočky Clariti Multifocal vysoce smáčivé, což zajišťuje že tato extra vlhkost zůstane na povrchu čočky delší dobu. Znamená to, že faktory, které mohou způsobit suché oči jako je klimatizace, běžné nečistoty ve vzduchu, vnitřní vytápění a časté používání digitálních LED obrazovek, nebudou mít na nošení tak velký vliv.

Výhody Měsíční kontaktní čočky Vyrobeno ze silikonového hydrogelu Ultra tenká konstrukce Vysoce smáčitelný díky technologii AquaGen Ideální pro ty, kteří mají suché oči 58% obsah vody mají UVA a UVB filtry, které ochrání oči před škodlivými vlivy UV záření
CO-CMF6

Specifické reference

ean13
5052132817211